Nieuw legofestijn in Evenementenhal Gorinchem: ‘BOUWBLOKJES’

12 april 2016

In Evenementenhal Gorinchem vindt voor het eerst een legofestijn plaats: ‘BOUWBLOKJES’. Op 28 en 29 mei zijn er tal van activiteiten, zoals een LEGO markt, demonstraties, een indoor doolhof, kermisattracties, springkussens en een bioscoop. Ook is er een racebaan en een bouwhoek.
Flyer_Bouwblokjes.jpg

Evenementenhal organiseert al een aantal jaren met succes lego evenementen op twee andere locaties in Nederland: Hardenberg en Venray. Deze edities zijn elk jaar goed voor duizenden bezoekers. Voor Gorinchem wordt het in 2016 de eerste keer. ‘BOUWBLOKJES’ is een legofestijn voor jong en oud. Elke dag zijn de deuren van Evenementenhal geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Gorinchem is dan omgetoverd tot ‘klein legoland’.

Tijdens ‘BOUWBLOKJES’ zijn er speciale bouwwedstrijden voor kinderen. Ook vinden er diverse demonstraties plaats van de mogelijkheden die het nieuwe LEGO biedt en natuurlijk zijn er ook allerlei soorten LEGO te koop. Op zoek naar een speciale uitgave van een LEGO doosje, of op zoek naar een onderdeel om een set compleet te maken of gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar ‘BOUWBLOKJES’!

Naast demonstraties, tonen ook diverse legokunstenaars hun eigen creaties. Verder is er op de beursvloer een bouwhoek, een racebaan voor iets oudere kinderen, een indoor doolhof, kermisattracties, springkussens en een bioscoop voor de kleintjes. Geïnteresseerden die willen deelnemen aan dit tweedaagse evenement als exposant kunnen contact opnemen met Evenementenhal via legodagen@evenementenhal.nl.

De entree is 4 euro per persoon, kinderen tot en met 2 jaar kunnen gratis naar binnen. De kaartverkoop is aan de kassa.

Logo_Bouwblokjes_website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden