Meetings & Events

20 juli 2011

Op zoek naar een locatie voor uw evenement? Dan bent u bij Evenementenhal Gorinchem aan het juiste adres! Een ideale locatie voor vak- en consumentenbeurzen met een landelijk bereik, maar zeker ook voor andere zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Evenementenhal Gorinchem heeft alles wat u nodig hebt voor het organiseren van een succesvol evenement.

Sinds de opening in 2005 hebben vele bedrijven, organisaties en (branche)verenigingen hun weg richting Gorinchem gevonden. In een prachtige entree met uitzicht op een sfeervolle binnentuin, wordt u welkom geheten in Evenementenhal Gorinchem.

De aanwezigheid van diverse vergaderzalen, restaurants en twee grote congreszalen maken van Evenementenhal Gorinchem een multifunctionele evenementenlocatie. Of het nu gaat om een vergadering, seminar, presentatie, bedrijfsfeest of een congres; de diverse ruimten kunnen volledig naar wens worden ingericht. Hierbij is de unieke full service formule niet meer weg te denken uit het concept.

Bent u nieuwsgierig wat Evenementenhal Gorinchem u kan bieden? Maak dan eens een afspraak met de afdeling Meetings & Events. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden voor úw evenement!

Meetings & Events ( T. 0183- 680 680)

Opening-Shipping-007.jpg Klik om te vergroten Gorinchem_29_4_2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden