Bouw Compleet Gorinchem breidt uit met 3-daags congres

05 april 2016

Tijdens de twaalfde editie van Bouw Compleet Gorinchem vindt een groots 3-daags congres plaats met onderwerpen ‘Veiligheid van gebouwen’, ‘Brandveiligheid in gebouwen’ en ‘Risicoaansprakelijkheid in de bouw’. Het congres vloeit voort uit een nieuw partnership tussen Evenementenhal en Euroforum.

Met het 3-daagse congres krijgt de vakbeurs Bouw Compleet Gorinchem een stevige kwaliteitsimpuls. Elke dag vinden interessante seminars plaats waarbij ervaringsdeskundigen ingaan op aansprekende onderwerpen uit de bouwbranche omtrent (brand)veiligheid en risicoaansprakelijkheid, waaronder de vuurwerkramp in Enschede. Het volledige programma van dit 3-daags congres is te vinden op www.evenementenhal.nl/bouwcompleet.

Evenementenhal geeft dit congres in samenwerking met Euroforum invulling. Met deze partij is de beursorganisatie een nieuw partnership aangegaan om de vakbeurs te voorzien van een extra kwaliteitsimpuls. Dat uit zich niet alleen in het 3-daags congres, maar is ook terug te zien op de beursvloer. Zo breidt de vakbeurs uit met een Gereedschapsplein en Duurzaamheidsplein. Belangrijke marktspelers zoals Fein, Makita en Panasonic hebben hier al een plek bemachtigd.

Bouw Compleet Gorinchem vindt plaats op 13, 14 en 15 september. Deze twaalfde editie bundelen (regionale) bedrijven en adviesorganisaties weer hun krachten om een veelzijdig platform neer te zetten. Praat bij, verken de nieuwste productinnovaties en leg een fundament voor duurzame zakenrelaties. Meer beursinformatie en/of aanmelden als exposant: www.evenementenhal.nl/bouwcompleet.

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden