Populariteit Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem neemt flink toe

11 januari 2016

Standhouders komen uit alle windstreken van het land naar Evenementenhal

GORINCHEM – De komende editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Gorinchem kent beduidend meer kappers- en schoonheidsbedrijven dan voorheen. “Zo’n 40 procent meer kappersbedrijven en 30 procent meer schoonheidsbedrijven dan vorig jaar”, laat beursorganisator Giny Hurink vol trots weten. De vakbeurs is bovendien uitgebreid met een trainingsruimte. Het meerdaagse beursevenement wordt gehouden op 23, 24 en 25 januari.

Stijging kappers- en schoonheidsbedrijven
Door de toename van het aantal kappers- en schoonheidsbedrijven is het aanbod meer gevarieerd ten opzichte van voorgaande jaren. Naast kappers- en schoonheidsbedrijven zijn ook pedicures en exposanten uit de nagelbranche vertegenwoordigd op de beursvloer. “De beurs krijgt dit jaar echt een ander karakter”, zegt Hurink. De beursorganisator vervolgt: “Wij bieden bezoekers door de stijging van het aantal exposanten uit de kappers- en schoonheidsbranche een nog uitgebreider en gevarieerder aanbod aan. Bovendien neemt hierdoor de beleving op de beursvloer toe. Er is simpelweg elk moment van de beurs wel ergens iets te doen. Denk aan modeshows, lezingen, presentaties, demonstraties en trainingen.”

Presentatie nieuwe haarmodelijn
Ook dit jaar is Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem dé plek waar de nieuwe haarmodelijn voor 2016 gepresenteerd wordt. Daarnaast vinden op het zogenoemde kappersplein demonstraties plaats tijdens alle drie de beursdagen. Naast het kappersplein wordt op de beursvloer ook een nagelplein ingericht waar ook volop workshops worden gehouden. Het podiumprogramma bestaat dit jaar onder meer uit een modeshow met bedrijfskleding, visagie show en de presentatie van de nieuwe haarmodelijn.

Uitbreiding met trainingsruimte
De vakbeurs wordt in 2016 voor het eerst uitgebreid met een trainingsruimte waar open trainingen worden gehouden. Ook vinden elders op de beursvloer bodypaint-wedstrijden plaats. Bezoekers maken op de beursvloer verder elke dag kans op winacties zoals productpakketten en zelfs een behandelstoel. Ondernemers uit allerlei windstreken van het land halen tijdens deze inkoopbeurs voor West- en Zuid-Nederland alles uit de kast om het publiek zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Openingstijden en informatie
Vakbeurs Uiterlijke Verzorging wordt gehouden op 23, 24 en 25 januari in Evenementenhal Gorinchem. Het meerdaagse evenement is op de eerste twee beursdagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De beursvloer is tijdens de slotdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.evenementenhal.nl/uv-gorinchem. Tickets zijn te verkrijgen via www.evenementenhal.nl/uv-go.

Logo_Viv2015_Website2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden