Bruisende decembermaand in Evenementenhal

18 november 2014

Gorinchem maakt zich op voor een feestmaand met Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Maar nog leuker, in Evenementenhal Gorinchem vind je in de decembermaand de leukste feesten voor jong en oud. De eerste twee weekenden van december staan in het teken van muzikale en feestelijke evenementen.

Op zaterdag 6 december staat de zesde editie van hét jaren negentig feest, Pump up the 90's op het programma. Pump up the 90's neemt de bezoeker mee terug in de tijd naar de hoogtijdagen van de dancemuziek met Nakatomi, Mental Theo en T-Spoon.

Zaterdag 13 december kunnen de truckfans, tijdens het Truck Festijn hun ogen uitkijken bij de vele wagens die zowel binnen als buiten staan opgesteld. Deze dag staat in het teken van de mooiste truck, de mooiste old-timer, en de Battle Daf - Scania. Verder is er live muziek en voor de kleintjes een springkussen. Kortom een festijn voor jong en oud.

Tijdens het Holland Festijn op zaterdagavond 13 december, wordt Gorinchem op zijn kop gezet door verschillende topartiesten van Nederlandse bodem. Henk Wijngaard, Frans Duijts, Django Wagner en vele anderen zorgen ervoor dat het dak eraf gaat deze avond.

MentalT.png Klik om te vergroten hollandfestijnwit.png Klik om te vergroten logo.JPG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden