Vis Compleet: Hét event dat de totale visbranche samenbrengt!

15 september 2014

6 en 7 oktober 2014 kunnen bezoekers van Vis Compleet in Gorinchem hun hart ophalen in de stands waar exposanten hun laatste vis innovaties en producten tonen. Het inmiddels bekende fullservice concept vormt de succesfactor van dit netwerkevent pur sang.

De locatie bevalt erg goed, meldt beursorganisator Mariette Mulders. “Vorige editie is de basis gelegd voor een visplatform waar vraag en aanbod samenkomt. Dit event is een mooie gelegenheid voor persoonlijk contact tussen exposanten en bezoekers en tussen bezoekers onderling.”

Ontspannen sfeer door Full Service Formule
Bezoekers weten steeds beter de weg te vinden naar Gorinchem, mede dankzij het full service concept. “Bij het opstarten van dit event, was het concept nog onbekend. Mensen waren gewend om aan het einde van de middag naar huis te gaan om te eten. Nu weten ze dat er catering is en dat ze vervolgens in de avond het event nog kunnen bezoeken. Het gaat niet alleen om de innerlijke mens, maar je moet je als bezoeker afvragen: hoe vaak ontmoet ik leveranciers en groothandels? Als je hier al één dag doorbrengt, ben je helemaal op de hoogte. Daarnaast heb je weer vele gezichten gezien, wat de contacten makkelijker maakt. Dat is precies de reden waarom exposanten kiezen voor Gorinchem. Het is de plek om in een ontspannen sfeer persoonlijk kennis te maken en kennis te delen. Onder het genot van een hapje en drankje tonen de exposanten het beste van hun organisatie. Heeft u voldoende informatie ontvangen en is het tijd om weer richting de auto te gaan? Maakt u zich dan geen zorgen over de parkeerkosten. Parkeren is namelijk geheel gratis bij Evenementenhal Gorinchem.”

  •  Entree voor 4 personen
  •  Gratis parkeren
  •  Verzorgde catering

Interactie
Dynamiek op de vloer met workshops van o.a. visfileren.nl. Daarnaast biedt DUPAN een lezing die vraagstukken binnen de branche aan de kaak stelt. Dit is slechts een greep uit het interactieve gedeelte van de beurs. Voor u maakt dit een bezoek aan de beurs dus meer dan waard!

Beurs bezoeken?
U dient zich online voor te registreren voor uw entreebewijzen. Met onderstaande registratiecode kunt u zich op de website van Vis Compleet aanmelden voor een entreebewijs, dat u daarna per e-mail ontvangt. Op vertoon van het uitgeprinte entreebewijs heeft u toegang. 

Vraag eenvoudig kosteloos entreebewijzen voor een bezoek:
Link: www.evenementenhal.nl/vis-go
Code: 7140002852

Graag tot ziens!

Team Evenementenhal - Mariette Mulders l Beursorganisator

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden