Versterking agrarische beurzen door samenwerking

28 mei 2014

LNAGRO “de Ondernemerij” en Evenementenhal gaan samenwerken op het gebied van de agrarische beurzen in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Met deze bundeling van krachten streeft Evenementenhal een upgrading van haar beursconcept na , waarbij voor exposanten en bezoekers een nog waardevoller platform wordt gecreëerd. LNAGRO ”de Ondernemerij” is een agrarisch advies- en organisatiebureau, gevestigd te Ulft, en verzorgt op de agrarische beurzen in 2014 de presentatie van onder andere de PRAKTIJKSTAL. In deze real- live gebouwde stal beleeft de agrarisch ondernemer alle facetten die met stallenbouw te maken hebben en daarmee ook het zien, voelen en beleven waar een beurs voor bedoeld is. Met deze samenwerking is de betrokkenheid van LNAGRO”de Ondernemerij” bij Greenlive in Kalkar beëindigd.

Theo Schennink, directeur Evenementenhal; “wij zijn voortdurend bezig de aantrekkelijkheid voor het bezoeken van beurzen te vergroten. Niet het alleen presenteren van nieuwe ontwikkelingen, maar ook het ervaren van de praktijk moet op de beursvloer te vinden zijn. Waar eerder een beursbezoek tot een soort automatisme behoorde, oriënteert de huidige ondernemer zich voordat hij besluit de beurs te bezoeken. Tijd is geld, de waarde van het bezoek moet tot uitdrukking komen door een juiste weergave van de markt door de exposanten. De toevoeging van een real live stal draagt hieraan bij”.

LNAGRO “ de Ondernemerij" is een tweemanschap dat dagelijks bij agrarisch ondernemers “met de voeten in de klei staat”. Het unieke van de samenwerking met Evenementenhal is dat Anton Legeland en Koen Nieuwenhuis een bijdrage leveren aan het beursconcept dat past bij die dagelijkse bedrijfsvoering van agrarisch ondernemers. Herkenning en oriëntatie is één van de onderdelen van een beursbezoek. “Efficiënt en doelgericht een beurs bezoeken is een ontwikkeling die past in de wereld van vandaag. Contacten leggen, maar ook weten wat er speelt wordt steeds belangrijker. Juist de praktijk aan treffen op een beurs bespaart veel zoek- en advieswerk. Wij zijn dan ook trots om dit te kunnen koppelen aan de agrarische beurzen van Evenementenhal”, aldus Legeland en Nieuwenhuis. Lees verder >>

koeiengrazen_hoofdbeeld.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden