Elektro Event Gorinchem: 'Kennisoverdracht & Zakendoen' staat centraal.

10 juni 2010

De markt is continu in beweging. Innovaties, nieuwe technieken en productontwikkelingen passeren iedere dag de revue. Evenementenhal Gorinchem draagt haar steentje bij aan deze ontwikkelingen door op dinsdag 7 en woensdag 8 september 2010 een uitgebreid kenniscongres te lanceren binnen de wereld van elektrotechniek.

Elektro Event Gorinchem draagt haar steentje bij om de slagingskans van uw activiteiten te verhogen. De organisatie van een nieuw, specialistisch vakevenement vraagt om een gedegen voorbereiding en om een bundeling van krachten. Het is goed om te zien dat deze branche tal van ondernemers rijk is die dit event wil ondersteunen en faciliteren waar nodig, en daarbij een persoonlijke houding aanneemt. Deze drie kenmerken komen precies overeen met de missie van Evenementenhal Gorinchem. De ingrediënten zijn dus aanwezig om een kwalitatief hoogwaardig event in de markt te zetten op gebied van elektrotechniek.

Op het moment van schrijven leg ik de laatste hand aan het seminarprogramma. Alle puntjes moeten op de spreekwoordelijke 'i' worden gezet. Alle sprekers zijn benaderd en de titels zijn bijna allemaal bekend. Aan het einde van deze week is het programma bekend en kunt u zich inschrijven om Elektro Event Gorinchem te bezoeken. Of kiest u voor één van de nog beperkt aantal beschikbare standunits en presenteert u zichzelf als exposant?

Graag tot ziens op Elektro Event!

 

Marit Rothman - Beursorganisator

 

Elektro_Event_GO_logo_met_streepjes.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden