Vakdagen Parket & Woninginrichter: nieuws over het noviteitenplein!

04 april 2014

Het aftellen is begonnen! Maandag 7 april, dinsdag 8 april en woensdag 9 april aanstaande staat Evenementenhal Gorinchem in het teken van Vakdagen Parket & Woninginrichter: dé nationale vakbeurs voor vloeren, raamdecoratie en wandbekleding.

logo_vakdagen_ParketWoning_2014.jpg
NIEUWS! Over het Noviteitenplein!
Exclusief fotobehang van Herman Brood! 3d Wall Decoration: een nieuw soort wandbekleding van Inpa. Hout treft textiel met ClickTex van Parador! De internetzuil met 3d Roomsimulator van Béwé….

Het is maar een greep van alle producten die samenkomen op het Noviteitenplein, powered by InRetail en CBW Erkend. Ruim een kwart van de in totaal 100 exposanten laten op deze unieke plek, in een entourage van opvallend steigerwerk, de meest noemenswaardige producten van dit moment aan u zien! M2Styling zorgt voor de presentatie en laten de diversiteit aan producten in woonkamerstijl samenkomen. Een bezoek aan het Noviteitenplein brengt u in een klap op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen en dé nieuwste producten van 2014! 

Beursspecial online
Alvast een voorproefje op dat wat er te zien en beleven valt tijdens Vakdagen Parket & Woninginrichter? Bekijk de digitale versie van de beursspecial online!

10-1-2014_16-05-02.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden