Verkoop talent gezocht! #Vacature

08 maart 2014

Ter aanvulling op ons team ‘Beursorganisatie’ zijn wij op zoek naar een commerciële topper met een gezonde werklust! Ons unieke onderscheidende concept betekent dat wij voortdurend groeien als Evenementenhal. Wij zijn op zoek naar een energieke persoonlijkheid met een natuurlijke flair en ambitie, die zich wil en kan onderscheiden.

Ben jij die commerciële duizendpoot die zonder aarzeling de telefoon pakt en/ of op pad gaat om klanten te benaderen?
Zijn je kwaliteiten:
• Communicatief vaardig zowel in woord als geschrift
• Overtuigend
• Representatief en energiek
• Creatief, doener en (be)denker 
• Flexibel en stressbestendig,
en heb je minimaal HBO werk- en denkniveau met 1 tot 3 jaar relevante commerciële werkervaring?

Solliciteer dan nu op de functie van (Junior) Beursorganisator!

Je begint als Junior-Beursorganisator en werkt zoveel mogelijk zelfstandig aan een (nog nader te bepalen) beurs. In deze afwisselende en zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor de profilering, acquisitie en commerciële resultaten van jouw beurs en rapporteert hierover aan de salesmanager. Het is jouw verantwoordelijkheid hoe je jouw product in de markt zet en bedenkt hiervoor een strategie. Tevens ben je continu bezig met de ontwikkeling van je product waarbij je inspeelt op de ontwikkelingen in jouw markt. Accent binnen de functie ligt voornamelijk op acquisitie; Je benadert (potentiële) exposanten voor een deelname aan onze beurs/-zen en waarborgt daarbij alle services die wij bieden aan exposanten en bezoekers. Daarnaast onderhoud je (bestaande) relaties en bouwt zo een eigen netwerk op. De standplaats van deze functie is Gorinchem.

Evenementenhal Gorinchem biedt een uitdagende functie binnen een sfeervolle, collegiale en platte organisatiestructuur met een salaris conform Horeca CAO.

Ben jij die ondernemende collega, in bezit van rijbewijs B, gedreven om ook onder druk je target te behalen, heb je ervaring met MS-Office en herken jij je in bovenstaande? Stuur dan voor 10 april je motivatie met Curriculum Vitae en pasfoto aan:

Evenementenhal Gorinchem BV
t.a.v. Afdeling P&O
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

personeel@evenementenhal.nl 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Rianne Kabbes
T. +31 (0)183- 680 690 

Klik hier om direct online te solliciteren

shutterstock_16064251.jpg Klik om te vergroten shutterstock_7460401.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden