Eerste editie van Cold Climate Event een succes

29 januari 2014

Op donderdag 23 januari en vrijdag 24 januari heeft de eerste editie van Cold Climate Event plaats gevonden. Het vakevenement stond voornamelijk in het teken van relatiebeheer en netwerken tussen vak professionals uit de klimaatbeheersing. Naast de beursvloer waar groothandels, fabrikanten, importeurs, onderhoud technische, kenniscentra, opleidingsinstituten, adviseurs en inspecteurs hun producten toonden en informatie uitwisselden vonden er tevens kennissessies plaats waar exposanten de mogelijkheid hadden om hun kennis aan een groter publiek in één keer te tonen.

Voor exposanten was er de mogelijkheid om samen met hun relaties VIP arrangementen te boeken, deze arrangementen bestonden uit een VIP Dinnershow en een VIP Soiree. Tijdens de VIP Dinnershow zorgde NME Events voor zang en dans tussen het vier gangen diner door. Zo hadden de exposanten tijd om met hun relaties te netwerken, maar ook om ze iets extra’s te bieden op entertainment gebied. Dit viel in goede aarde gezien de genodigde gasten gezellig meededen met de gezamenlijke dans en de vele enthousiaste en positieve reacties na afloop van de dinnershow. De soiree, was voor de aanwezige exposanten en hun relaties nog een gezellige afsluiting van het tweedaags event. Al met al een zeer positief ervaren vakevenement voor de klimaatbeheersing branche waarover nog lang nagepraat zal worden en zeker voor herhaling vatbaar is.

Congreszaal2_GO_20141.jpg Klik om te vergroten dinnershwow_20141.jpg Klik om te vergroten Congreszaal1_GO_20141.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden