Nieuw concept met verrassende elementen #dinnershow #soiree tijdens Cold Climate Event

14 januari 2014

Cold Climate Event is geboren door de vraag vanuit de markt om een event te organiseren puur gericht op de koudetechniek, luchtbehandeling en klimaatbeheersing. Evenementenhal Gorinchem biedt de perfecte locatie en faciliteiten om in deze behoefte te voorzien. Het event vindt plaats op donderdag 23 en vrijdag 24 januari 2014 in Evenementenhal Gorinchem. 

Cold Climate Event is meer dan een vakbeurs alleen. Het event biedt, naast relatiebeheer en kennisuitwisseling, ook ruimte voor ontspanning en entertainment. Exposanten hebben namelijk de mogelijkheid om hun relaties uit te nodigen voor een VIP arrangement. Dit bestaat uit een spetterende dinnershow, aansluitend aan de eerste beursdag en een soiree, aansluitend aan de tweede beursdag. Dit biedt de mogelijkheid om in een informele sfeer contacten te onderhouden of wellicht te leggen. Kaarten voor dit VIP Arrangement zijn enkel te bestellen door exposanten en zijn beperkt verkrijgbaar.

Cold Climate Event brengt professionals op midden- en hoogkader niveau samen met fabrikanten, toeleveranciers, importeurs, groothandelaren en dienstverlenende bedrijven uit de koudetechniek, luchtbehandeling en klimaatbeheersing.

Lees hier meer informatie over het event en vraag gratis uw entreebewijs aan!

ColdClimate_VIP.jpg Klik om te vergroten shutterstock_3377169.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden