Inspiratiedag NAJK

2 december 2017

Inspiratiedag
2 december 2017

Tijdens deze inspiratiedag besteedt NAJK extra aandacht aan de toekomstrichting van jonge boeren en tuinders.

Informatie

Inspiratiedag NAJK 

Op 2 december organiseert NAJK de inspiratiedag. Tijdens de inspiratiedag besteedt NAJK extra aandacht aan de toekomstrichting van jonge boeren en tuinders.

Welke richting ga jij op met jouw bedrijf?

Heb jij het lef om eens kritisch naar jezelf te kijken? Weet jij waarmee jij in de toekomst je boterhammen gaat verdienen? Waarin ben jij als toekomstig ondernemer uniek? Waar maak jij het verschil mee? Kies jij als jonge ondernemer of potentiële opvolger bewust jouw verdienmodel? Of neem je het bestaande verdienmodel klakkeloos over? Spannende vragen. 

Tijdens de inspiratiedag op zaterdag 2 december besteedt NAJK extra aandacht aan de toekomstrichting van jonge boeren en tuinders. Jonge boeren en tuinders gaan met elkaar in gesprek en leren meer over verschillende verdienmodellen, ketenconcepten en innovatie. Een verdienmodel en een ketenstructuur moeten immers bij jou passen.

Op 2 december 2017 vindt de inspiratiedag plaats in Evenementenhal Gorinchem. ’s Ochtends is er een plenair programma met diverse sprekers. In de middag kan je het programma naar jouw smaak volgen door zelf te kiezen bij welke inspiratiesessies jij aanwezig wilt zijn. Via www.najk.nl/inspiratiedag kan jij je opgeven voor de inspiratiedag en je voorkeur aangeven voor de inspiratiesessies.

Tickets
Wil jij ook inspiratie opdoen op 2 december?  
Bestel dan nu je entreeticket!

NAJK-leden € 25,- 
Niet-leden       € 50,-

 

Koop hier uw ticket en bekijk het volledige programma: www.najk.nl/inspiratiedag

Agenda

Praktische informatie

Adresgegevens

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Tel: +31 (0) 183 680 680

Fax: +31 (0) 183 680 600

E-mail:

Routebeschrijving
Kaart Evenementenhal Gorinchem
Hotels Evenementenhal Hardenberg Evenementenhal Venray
/gorinchem/pages/39/full-service-formule