Telekids Familie Feest

5 juni 2017

Telekids Familie Feest
5 juni 2017

Informatie

TELEKIDS FAMILIE FEEST!
Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteert Van Hoorne Entertainment, in samenwerking met RTL Telekids, het Telekids Familie Feest. Het dak gaat eraf! Tijdens dit concert in Evenementenhal Gorinchem, geniet het hele gezin van optredens van o.a. Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Fien & Teun, Jul & Julia, Keet! en nog veel meer bekende TV-helden. Vóór en ná het concert kun je genieten van allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein vol draaimolens, springkussens en spelletjes.

Foto_Telekids.jpg

Groots maar intiem
Het Telekids Familie Feest is voor gezinnen met kinderen vanaf 2 jaar. Speciaal voor het Telekids Familie Feest wordt een concertzaal met een groot podium ingericht. Drie dagen lang worden dagelijks drie concerten gehouden. Vanaf één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kun jij je vermaken op het Telekidsplein. Hier zijn ook diverse verkooppunten van eten, drinken en merchandise te vinden. Uiteraard kun jij al jouw idolen uit de show hier in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greets, ná afloop van de show.

  • Het Telekids Familie Feest vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni 2017
  • Meet & Greets na afloop op het Telekidsplein
  • Het Telekidsplein is open één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert
  • Optredens van o.a. Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Fien & Teun, Jul & Julia, Assepoester, Rapunzel, Sneeuwwitje en Keet!

Tickets zijn te koop via: www.vanhoorne.com/tickets

Praktische informatie

Adresgegevens

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Tel: +31 (0) 183 680 680

Fax: +31 (0) 183 680 600

E-mail:

Routebeschrijving
Kaart Evenementenhal Gorinchem
Hotels Evenementenhal Hardenberg Evenementenhal Venray
/gorinchem/pages/39/full-service-formule