Telekids Familie Feest

5 juni 2017

Telekids Familie Feest
5 juni 2017

Informatie

TELEKIDS FAMILIE FEEST!

Hét familiefeest van het jaar!

Het dak gaat eraf tijdens het Telekids Familie Feest! Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het Telekids Familie Feest. Tijdens dit concert geniet het hele gezin van verschillende optredens van onder anderen Thomas de Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Raak! en nog veel meer bekende TV-helden.

Vóór- en ná het concert kun je genieten van allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein vol draaimolens, springkussens en spelletjes.

Groots maar intiem

Het Telekids Familie Feest richt zich op gezinnen met kinderen vanaf twee jaar. Speciaal voor het Telekids Familie Feest wordt een concertzaal met een groot podium ingericht. Drie dagen lang worden dagelijks drie concerten gehouden. Per concert kunnen 3000 tot 3500 gasten aan het evenement deelnemen, hierdoor behoudt het evenement een intieme sfeer, maar met een grootse uitstraling. Vanaf één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kunnen de gasten zich vermaken op het Telekidsplein, waar diverse verkooppunten van eten, drinken en merchandise te vinden zijn. En wat heel bijzonder is: de fans kunnen hier na afloop van de show  al hun idolen in het echt ontmoeten tijdens uitgebreide Meet & Greets!

Ook kan men na afloop nog uitgebreid nagenieten op het boerderijplein waar kinderen pony kunnen rijden, koeien mogen melken en een kijkje kunnen nemen op de televisieset van Fien & Teun. Het boerderijplein is de hele dag geopend.

  • Het Telekids Familie Feest vindt plaats in de Evenementenhal te Gorinchem tijdens het Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni 2017
  • Het Telekidsplein is open één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert
  • Optredens van onder anderen Ernst en Bobbie, Thomas de Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™ , Fien & Teun, Wardo Wonder,  Jul & Julia, Raak! Assepoester en Sneeuwwitje.
  • Meet & Greets na afloop op het Telekidsplein
  • De gehele dag kun je terecht op het boerderijplein
  • Gratis parkeren!

Meer informatie: www.VanHoorne.com/Familiefeest  

Agenda

Praktische informatie

Adresgegevens

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Tel: +31 (0) 183 680 680

Fax: +31 (0) 183 680 600

E-mail:

Routebeschrijving
Kaart Evenementenhal Gorinchem
Hotels Evenementenhal Hardenberg Evenementenhal Venray
/gorinchem/pages/39/full-service-formule