Klimaatvak Gorinchem

20 t/m 22 april 2010

Klimaatvak Gorinchem

20 t/m 22 april 2010

Dé vakbeurs voor de airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek branche.

Informatie

Klimaatvak Gorinchem is drie dagen lang dé ontmoetingsplaats waar ondernemers en relaties op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling, en koudetechniek elkaar ontmoeten.

Klimaatvak Gorinchem is uw bezoek meer dan waard, want voor drie dagen lang is dit dé ontmoetingsplek voor de klimaatbeheersing. Kom daarom op 20, 21 en 22 april naar Evenementenhal Gorinchem en bezoek Klimaatvak 2010! Het is dé vakbeurs voor airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. Naast Klimaatvak Gorinchem vindt ook Installatie Vakbeurs Gorinchem plaats, waar branchegerichte informatie en producten op het gebied van verwarmingssystemen, meet- en regelapparatuur, sanitair, bevestigingsmaterialen en overige branchegerelateerde producten te vinden zijn. De combinatie van deze beurzen versterkt het totale aanbod, waardoor zowel bezoeker als exposant kan rekenen op een effectief bezoek of beursdeelname.

Enthousiaste exposanten halen ook dit jaar alles uit de kast om op te vallen tijdens Klimaatvak Gorinchem 2010. Tot op heden zijn we verheugd met de deelname van vele oud-exposanten, zoals Itho, Carrier, Testo en Centercon, maar ook zijn er veel nieuwe deelnemers die zich zullen presenteren in Evenementenhal Gorinchem, zoals Linde Gas Benelux en MW-Instruments. Ook komen er dagelijks nog aanvragen binnen voor deelname. Deze zesde editie is dé ontmoetingsplek waar ondernemers en relaties op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek elkaar ontmoet. In een sfeervolle, verkoopbevorderende ambiance kunt u zaken doen, informatie uitwisselen, contacten leggen, inspiratie en ideeën opdoen.

000 00 00 00 tot Klimaatvak Gorinchem start

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden