Game On 2017

7 t/m 8 juni 2017

Game On 2017

7 t/m 8 juni 2017

Techniekmanifestatie

Informatie

Game On 2017

School & Bedrijf, het samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en overheid in de Alblasserwaard – Vijfheerenlanden, organiseert in samenwerking met het regionale bedrijfsleven in de Evenementenhal in Gorinchem op 7 en 8 juni 2017 de 6e editie van de techniekmanifestatie Game On.

De 6e editie van Game On wordt georganiseerd door School & Bedrijf (Da Vinci college Gorinchem) met als doel om kinderen en hun directe omgeving te enthousiasmeren. Juist nu is dit belangrijk, omdat er veel werkgelegenheid is in de techniek, de mogelijkheden zijn heel afwisselend met een meer dan goed salaris. Techniek ontwikkelt zich elke dag. Het imago dat werken in de techniek zwaar is en minder goed betaald is helemaal niet meer van deze tijd. Techniek is juist de toekomst. Techniek is een prachtige branche die wij je laten zien op Game On.

Er komt o.a. een door mensen aangedreven onderzeeër van de TU Delft te staan: http://sportsengineering.tudelft.nl/onderzeeer-tu-delft-wint-van-olympisch-zwemmer-stolk/

Veel belangstelling voor Game On 
Alle voorgaande edities waren een groot succes. Gemiddeld bezochten meer dan 4000 leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en leerjaar 1 van het voortgezet onderwijs dit voor de regio unieke evenement. Ook dit jaar hebben zich 51 scholen aangemeld. 

  Foto_Game_on_website.jpg

Game On wordt georganiseerd door School & Bedrijf met als doel om kinderen en hun directe omgeving te enthousiasmeren. Juist nu is dit belangrijk, omdat er veel werkgelegenheid is in de techniek, de mogelijkheden zijn heel afwisselend met een meer dan goed salaris. Techniek ontwikkelt zich elke dag. Het imago dat werken in de techniek zwaar is en minder goed betaald is helemaal niet meer van deze tijd. Techniek is juist de toekomst. Techniek is een prachtige branche die wij je laten zien op Game On. Een leerling met een technische opleiding op niveau 4 kan heeft heel veel mogelijkheden van interne aanvullende bedrijfsopleidingen en ook internationaal aan de slag. Ook samenwerken en dynamiek staan centraal in de techniek. Kom dus vooral kijken op 7 & 8 juni en ontdek wat techniek jou kan bieden.

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden