Bouw Compleet

15 t/m 17 september 2015

15 t/m 17 september 2015

Informatie

Bouw Compleet brengt de totale bouwwereld samen op 2 locaties in Nederland. De grote kracht van dit vakbeursconcept schuilt in het diverse aanbod aan exposanten uit alle lagen van de bouwbranche. Zij presenteren de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche. U ontmoet een divers publiek: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen. Een kans om bij te praten, de nieuwste marktinnovaties te verkennen en een fundament te leggen voor duurzame zakenrelaties.

Bouw Compleet is een van de eerste vakbeurzen georganiseerd door Evenementenhal die over gaat op de nieuwe website en de online reserveringsmodule. Bekijk nu de nieuwe website.


Misschien ook interessant voor u?
Onze vernieuwde vakbeurs BouwVisie in Evenementenhal Venray op 3, 4 en 5 november 2015. Van toeleveranciers voor bouw- en installatiemateriaal tot sanitair groothandels, en importeurs van zonne-energiesystemen tot glas-in-lood-restaurateurs - u vindt ze op de Venrayse beursvloer. Een regionale vakbeurs waar zuiderlijke Trots met een grote V centraal staat. Meer informatie en een brochure vindt u op evenementenhal.nl/bouwvisie.

bestel online
uw kaarten

Bestel online uw e-ticket(s) om toegang te krijgen tot deze beurs.

E-ticket(s) aanvragen

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden