SVR - Vakantiebeurs

18 februari 2017

SVR - Vakantiebeurzen

18 februari 2017

Informatie

Stichting Vrije Recreatie - Vakantiebeurs 2017
Ruim 350 SVR-campings, uit binnen- en buitenland, zullen op deze gezellig SVR-vakantiebeurs hun camping weer volop promoten! Er wordt gestrooid met gratis vakanties (kamperen of logeren) voor de zoveelste bezoeker en bovendien is er alle gelegenheid om voordelig producten van de boerderij te kopen. Komt u dan ook weer gezellig langs?

Entree:
SVR Donateurs: Gratis toegang op vertoon van geldige donateurspas
Niet donateurs: € 5,00 per persoon
Parkeren: Voor iedereen gratis
De beurs is geopend van 10.00 - 16.00 uur

NADERE INFORMATIE: WWW.SVR.NL

Steeds meer recreanten zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. De rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij wordt door velen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke en commerciële campings.
De Stichting Vrije Recreatie is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren thans gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland en meer dan 150.000 donateurgezinnen. In die hoedanigheid steunt en adviseert de SVR haar deelnemers en helpt donateurs aan adressen van SVR-campings, waar men betaalbaar kan kamperen of een deel van de boerderij of een caravan c.q. zomerhuisje kan huren. De bij de SVR aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden en douches en electriciteit. Kantines, speelautomaten en dergelijke bronnen van vermaak zijn er natuurlijk niet. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij of door naar de dieren te kijken. Misschien kunt u helpen voeren en wanneer u geluk heeft, kunt u een koe zien kalven. Er zijn ook adressen van particuliere grondbezitters - met boomgaard, bos of tuinderij - waar u natuurlijk ook van harte welkom bent.

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden