Maritime Industry

13 t/m 15 mei 2014

Maritime Industry

13 t/m 15 mei 2014

Making shipping industry work

Informatie

De PLATTEGROND en DEELNEMERSLIJST staan online!

stempel_beurs_app.png NIEUW: Download de beurs app!

Een nieuwe naam, dezelfde jas!
Vakbeurs Construction & Shipping Industry zal vanaf heden verdergaan onder de naam: "Maritime Industry". Een nieuwe naam maar volgens het oude vertrouwde concept zoals u van ons gewend bent. Op de 10e editie van dé vakbeurs voor de maritieme branche zal weer een volledig aanbod van producenten, importeurs, constructeurs, groothandelaren en toeleveranciersaan de binnen- en zeevaart en visserij aanwezig zijn. Deze vakbeurs heeft door dit volledige aanbod een grote internationale aantrekkingskracht op zowel exposant als bezoeker.

Persoonlijk contact
Daar draait het om tijdens Maritime Industry! Deze vakbeurs, die van 13 mei t/m 15 mei 2014 plaats zal vinden, is hét platform in Nederland voor specialisten in de binnen- en zeevaart en visserij om te netwerken en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de maritieme sector.

JUBILEUM: 10e editie van Maritime Industry!
Maritime Industry is in tien jaar uitgegroeid tot hét platform waar de maritieme branche samenkomt, een moment dat u niet mag missen! Klik hier voor meer informatie!10_editie_stempel.png

 

 

 

 

 

 

bestel online
uw kaarten

Bestel online uw e-ticket(s) om toegang te krijgen tot deze beurs.

E-ticket(s) aanvragen

000 00 00 00 tot Maritime Industry start

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden