Paraview Paranormaal beurs

20 t/m 21 januari 2018

Paraview

20 t/m 21 januari 2018

De spirituele beurs

Informatie

PARANORMAALBEURS IN EVENEMENTENHAL GORINCHEM

Op zaterdag 20 en zondag 21 januari 2018 zal er voor de zevende keer in Evenementenhal Gorinchem de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook voor de zevende keer de Sieradenbeurs. Op zondag zal de zevende Reptilicabeurs in een afgescheiden gedeelte aanwezig zijn.

Sieraden- en Reptilicabeurs (alleen op zondag) mogen gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs.


Paranormaalbeurs is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en hiermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en de persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, ook kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Opkomst new age en alternatieve geneeswijzen
Bureau View organiseert al sinds 1995 45 Paranormaal beurzen per jaar door heel Nederland. Gedurende deze jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen voor veel mensen steeds meer geïntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte leeft dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld veel zelfhealing boeken gelezen, bestaan er talloze new age winkels, doen veel mensen aan yoga of andere ontspanningstechnieken en hebben de alternatieve genezers het steeds drukker.

Standhouders
Op de Paranormaalbeurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new age producten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten.

Lezingen
Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

Sieradenbeurs
Tegelijkertijd wordt in dezelfde locatie op beide dagen de Sieradenbeurs gehouden. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden en kralen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld designsieraden, kettingen uit andere culturen en handgemaakte armbanden. Iedere deelnemer heeft speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden). Bezoekers van de Paraview mogen deze beurs gratis bezoeken. Voor meer informatie: www.sieradenbeurs.nl

Reptilica
Tegelijkertijd wordt op zondag op (in een afgescheiden gedeelte) de Reptilicabeurs gehouden, de internationale reptielenbeurs met slangen, hagedissen, spinnen, insecten, amfibieën, schildpadden, kameleons, terraria, planten, voedseldieren, clubs en verenigingen. Voor meer informatie: www.reptilica.nl

Overige informatie
Evenement: zesde Paranormaalbeurs
Datum: zaterdag 20 en zondag 21 januari 2018
Lokatie: Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Openbaar vervoer: vanaf NS bus 47  lijntaxi 78 of 79
Parkeren: gratis op parkeerterrein

Entreeprijs aan de kassa (inclusief Sieraden- en Reptilicabeurs (alleen op zondag)
€ 6,50 : Volwassenen
€ 5,00 : 65+ 
gratis : Kinderen t/m 11 jaar (onder begeleiding)

Openingstijden:
zaterdag: 12.00 - 17.30 uur
zondag:   11.00 - 17.30 uur

Zie kortingsbon via www.paraview.nl voor meer kortingen op de beursvloer 

Voor meer informatie: beurzen@paraview.nl of www.paraview.nl

 

Verboden_voor_huisdieren.jpg

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden