Reptilicabeurs

21 januari 2018

Reptilica

21 januari 2018

De internationale reptielenbeurs

Informatie

REPTILICABEURS IN EVENEMENTENHAL GORINCHEM

Op zondag 21 januari 2018 wordt er in Evenementenhal Gorinchem voor de zevende keer de Reptilicabeurs van Bureau View georganiseerd. 

Op deze zevende Reptilica beurs in Evenementenhal Gorinchem kunnen bezoekers vele interessante dieren zoals slangen, hagedissen, spinnen, insecten, amfibieën en schildpadden bewonderen. Terraria zijn de behuizingen voor de reptielen. Deze zijn net als de dieren en de accessoires voor de terraria zoals lampen, vochtregulatoren, watervallen, sierhout, turf en exotische planten op de beurs te koop. Verder kan de bezoeker de stands bekijken die literatuur ter beschikking stellen, voeding en vitamines aanbieden en informatie verschaffen over allerlei soorten vragen op reptielengebied.

Wereldwijd bestaan er ongeveer 7000 verschillende soorten reptielen. De standhouders kunnen de bezoekers de nodige informatie verschaffen over het houden en eventueel kweken van reptielen. Ook kunnen zij vertellen welke reptielen makkelijker in onderhoud zijn dan andere en hoe dit onderhoud precies in zijn werk gaat.

Paraview Paranormaal beurs
In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op de Paraview Paranormaal beurs plaats. Op de Paranormaal beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new age producten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten. (meer info: www.paraview.nl).

Sieradenbeurs
Tegelijkertijd wordt in dezelfde locatie de Sieradenbeurs gehouden. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden en kralen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld designsieraden, kettingen uit andere culturen en handgemaakte armbanden. Iedere deelnemer heeft speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden). Bezoekers van de Paraview mogen deze beurs gratis bezoeken. Voor meer informatie: www.sieradenbeurs.nl

Algemene informatie
Evenement: Reptilicabeurs 
Datum: zondag 21 januari 2018
Lokatie: Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Openb. verv.: vanaf NS bus 47 lijntaxi 78 of 79
Parkeren: gratis op parkeerterrein

Openingstijden
Zondag van 11.00 – 16.00 uur.

Entreeprijs: 
Volwassenen: € 5,00
65+ en kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding): € 3,50

Entreeprijs Combikaart (inclusief Paranormaal- en Sieradenbeurs)
Volwassenen: € 6,50 
65+ en kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding): € 5,00

Meer informatie en kortingsbonnen op www.reptilica.nl voor meer kortingen bij de standhouders

Voor meer informatie: M. Loeber 071-5611934 www.reptilica.nl of www.paraview.nl of www.sieradenbeurs.nl 

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden